mandag 6. april 2009

Gud ønsker ikke Kristelig Folkeparti




Det finnes ikke noe politisk parti det blir bedt så mye for som Kristelig Folkeparti. Over hele landet sitter det kvinner - med og uten tupp i nakken - og ber og ber. Menn ber, også – for at Kristelig Folkeparti må vokse seg stort og få regjeringsmakt.

I tillegg til Lutheranerne får trolig KrF litt katolsk hjelp. Janne Haaland Matlary er katolikk, medlem av KrF og visstnok en god venn med paven. Kanskje har hun hvisket sin gode venn paven i øret og spurt om litt bønnehjelp for det lille partiet i Norge?

Som kjent er de kristne overbevisst om at der sitter en kristelig gud og lytter til deres bønner. Denne guden er allmektig - vet alt i fortid, nåtid og fremtid.

Nå er ikke logikk kristenfolkets sterkeste side, men vi våger å prøve likevel. Først vil vi si at bønnene egentlig er unødvendige. For guden deres visste allerede på forhånd at dere kom til å be. Han visste også hva dere kom til å be om. Så hvorfor kaste bort tiden?

Vi går ikke videre på den. Det finnes sikkert en eller annen ”forsker” her i landet eller i Vatikanet som kan overta og gruble videre. Lykke til!

I stedet forutsetter vi at de kristne har rett, at bønn er viktig - ja, helt nødvendig.

Da melder neste spørsmål seg, og det lover ikke bra for Kristelig Folkeparti og dets velgere: Hvorfor vokser ikke Kristelig Folkeparti til uante høgder og inntar regjeringskontorene til evig tid? I størrelse er KrF nesten for en mygg å regne – og det til tross for alle bønnene som sendes til Gud. Vil ikke den eneste logiske slutningen å trekke, være denne - at Gud ikke ønsker Kristelig Folkeparti?

Jo, uten tvil. Noen annen konklusjon er umulig – i hvert fall hvis man mener at redelighet har en betydning.

Dessverre – her kommer mer: Dere som har bedt for Kristelig Folkepart, og som fortsatt gjør det, dere skjønner vel nå at dere går imot Guds vilje? Dere er nesten for syndere å regne! Tenk, det - syndere!

Selv om jeg ikke er en av dere (jeg tror nemlig på Gud og ikke ”Gud”, slik som dere), vil jeg driste meg til å gi dere følgende råd: Vend om! Slutt å be. Slutt i hvert fall å be for Kristelig Folkeparti. Det partiet er et håpløst prosjekt og det er åpenbart ikke ønsket av Gud!

Skulle det være slik at dere ennå ikke har forstått det, så la meg gjøre det helt klart for dere: Dere må ikke stemme på Kristelig Folkeparti ved kommende valg. Da vil dere i så fall synde enda mer.

Godt valg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar