lørdag 1. august 2009

Er paven kul?

Om lag 100 utvalgte svømmere fikk møte pave Benedict XVI på hans sommersted Castel Gandolfo utenfor Roma, lørdag.

- Det var veldig spesielt å få se paven på så nært hold. Det var en fin stemning og for meg virket han som en hyggelig og koselig mann. Det er ingen tvil om at dette er en mann mange setter stor pris på, sier NRK Sportens reporter, Engeland.

Engeland har helt sikkert rett. Den norske konvertitten og KrF-politikeren, Janne Haaland Matlary, har visstnok også uttalt at paven er en mann med god humor. Han kan endog være en skøyer, sies det.

De andre norske (såkalt intellektuelle - sic) som har konvertert og kneler for denne mannen, vil helt sikkert si seg enig i hyllesten av paven.

Så langt kosen. La oss nå punktvis se litt på hva denne mannen og hans kirke representerer:

- Den katolske kirke er ansvarlig for at millioner av mennesker, særlig i Afrika og Sør-Amerika, har fått aids. Det skyldes kirkens fordømmelse av bruk av kondomer.

- Den katolske kirke er ansvarlig for at millioner av kvinner føler skyld fordi de har foretatt abort. Millioner av kvinner har valgt å følge kirkens fordømmelse av abort og har satt til verden barn som må leve under forferdelige livsvilkår.

- Millioner av homofile mennesker føler stor skyld fordi de elsker en av samme kjønn. Det er den katolske kirken med sin fordømmelse av homofili som formørker deres liv.

- Millioner av kvinner må fortsette å leve med voldelige menn fordi den katolske kirke forbyr skilsmisse.

- Et ukjent antall barn, særlig gutter, har blitt seksuelt misbrukt av katolske prester. I mange tilfeller har kirken kun omplassert prestene til andre kirkesogn, hvor prestene har kunnet fortsette med sitt avskyelige misbruk.

Den blasfemiske katolske kirke fortjener så avgjort ikke noen hyllest. En av svømmerne som takket nei til audiens hos paven var blant andre amerikaneren Michael Phelps. Han valgte hvile fremfor besøk hos paven.

Det hadde jeg også gjort!

3 kommentarer:

  1. så sant så sant.

    sjekk denne http://www.youtube.com/watch?v=1m5uDXiciqk

    syntes bill maher sier det best =)

    SvarSlett
  2. Du har helt rett, Bill Maher er god. Derfor laget jeg et eget innlegg med det klippet fra YouTube. Enjoy!

    SvarSlett